top of page
last ned.png

Vi har et svært tett samarbeid med Sandefjord Fotball, og har en egen pub på stadion med store utearealer, samt at vi har VIP området på alle hjemmekampene. Vi kjører også eventer for SF og andre aktører som ønsker å lage en ordentlig markering av organisasjonen sin. Vi har kick-off for SF, Sesongavslutning for SF, vi faciliterer også for supportertreff for bortefans når SF spiller hjemmekamp.

52281515866_f1cca8543d_o.jpeg

Ny sesong og nye muligheter, bli med og støtt guttane

Foto: Torstein Flåm

31. mars så har vi Kick-Off for SF sine supportere. Vi vil få besøk av spillere og støtteapparatet, noen ord fra Ødegaard og underholdning. Vi vil også ha gratis pølser så langt lageret rekker. Vi ønsker å farge puben blå denne dagen og åpner dørene klokken 1400.

 

Det vil også være live podcast fra kvelden og vi håper alle med hjerte for byen og SF møter opp til en knallfest til ære for en ny sesong i eliteserien. Vi trekker også VIP billetter til årets første hjemmekamp, og gavekort på Corner Fun Bar som kan brukes på alle våre lokasjoner.

 

Dette blir en ordentlig fest for alle supportere og vi ønsker å tilrettelegge for at vi lager et grunnlag for å gjenskape Sandefjord som en ordentlig fotballby hvor vi møtes til kamp og heier frem guttane på stadion hver eneste hjemmekamp.

 

Vi på Corner skal i alle fall gjøre alt vi kan for å bidra til å gjøre en fotballkamp om til å være en hel fotballdag i Sandefjord. En sosial hendelse hvor vi bygger vennskap og relasjoner basert på en felles lidenskap: Å heie frem våre krigere som jobber utrettelig for å sette Sandefjord på fotballkartet for alvor.

 

Sammen for Sandefjord!!!!

For mer informasjon om kamper, billetter og nyheter om Sandefjord Fotball så kan du besøke Sandefjord Fotball sin hjemmeside

Foto: Torstein Flåm
bottom of page